Digital11 digitalizáló stúdió - Fotó szkennelés, videódigitalizálás

Fotó-, dia-, és videódigitalizálás

Kiváló minőségben digitalizáljuk és szkenneljük régi diáidat, negatívjaidat, fényképeidet, videokazettáidat és super8 filmjeidet. A képek vagy filmek digitalizálása után kényelmesen megtekintheted őket tévén, számítógépen vagy okostelefonon.

Árak

Kompromisszummentes szkennelés és digitalizálás.

A digitalizálásba fektetett pénz megtérül, hiszen emlékeink felbecsülhetetlenek.

Ismerd meg szkennelés és digitalizálás árainkat, valamint további szolgáltatásaink - pl. slideshow készítés, CD archiválás - árait.

Karácsonyi hírek

Figyelem! Vészesen közelednek az ünnepek! 
Fényképeket, negatívokat, diákat december 15-ig adhatsz le karácsony előtti elkészüléssel, a mennyiségi limit pedig megrendelésenként maximum 50 db. Ha ennél nagyobb mennyiséget hoznál, akkor az 50 db feletti részt januárra tudjuk bedigitalizálni, ezért érdemes fontossági sorrendet felállítani.

Videokazettákat, hanghordozókat már csak januári elkészüléssel tudunk fogadni.

Néhány érv a digital11 digitalizáló stúdió mellett:


Tegyük fel, hogy egy nagyobb gyűjteményt szeretnénk szkennelni, pl. 2000 db diát. A tényleges szkennelési idő és az utómunka együtt képenként 2 perc. 2000 kép esetén ez kb 67 munkaórát jelent. Ha ezt szabadidőnkben szeretnénk megcsinálni, egyszerűen nem maradna szabadidőnk... És akkor még nem beszéltünk arról, hogy szükség van egy speciálisan erre a célra kifejlesztett fotószkennerre, aminek eleinte ki kell tapasztalni a legmegfelelőbb szkennelési beállításait.

Sok évnyi tapasztalat semmivel sem pótolható, ha a legjobb minőséget szeretnénk kihozni a régi fényképekből

Áraink tartalmazzák a szkennelt képek irányba forgatását, körülvágását, kiegyenesítését, fényerő- és kontraszt javítását, színkorrekcióját, valamint igény szerint az elkészült képek vagy videók felhő tárhelyre történő továbbítását.

Szkennelés után a képeket egyenként végignézzük, és ha nem vagyunk elégedettek a végeredménnyel, újraszkenneljük. A korrekciókat nem bízzuk automatikára: kizárólag kézi kalibrálással állítjuk be a képek fényerejét, kontrasztját, színét.

Ügyfeleink mondták


Elérhetőségek, megrendelés:

 

E-mail:

info@digital11.hu

Telefon:

+36-70-746-4262

+36-70-384-9519

Bolt cím:

1122 Budapest, Városmajor u. 23.

Nyitvatartás: 

hétfő-csütörtök: 10-18

péntek: 10-15

szombat-vasárnap: zárva

Futárral is elküldhetem a digitalizálandó anyagaimat? 

 

Igen! Amennyiben nem tudsz személyesen eljönni üzletünkbe, lehetőséged van futárt rendelni a digitalizálandó anyagok oda-vissza szállításához. A szállítás díja egész Magyarország területéről 2500 Ft/alkalom, a szállítást a GLS végzi. Bővebb információ ide kattintva található.

Referenciák

Miért jó, ha fényképeink, videofelvételeink digitális formátumban is megvannak?

Fényképek, papírképek egy idő után kifakulhatnak, romlik a színhűségük.
Digitalizálva újra eredeti színükben pompázhatnak
Régi videokazettáinkat már nincs mivel lejátszani, nem lehet megnézni.
Digitalizálás után akár távol élő rokonoknak is elküldheted a digitalizált videofelvételeket.
A színes diák szintén kifakulhatnak, de ami ennél lényegesebb, hogy sokszor eltorzulnak a színek, jellemzően a vörös vagy kék tartomány felé. Egyszerű digitális színkorrekcióval vissza lehet hozni az elveszett színeket.
Sokszor problémát okoz, hogy a diák, negatívok keretei, üvegei közé kosz szemcsék kerülnek, megkarcolódnak, sőt, egy idő után foltok jelennek meg, ami a penészedés első jele lehet.
A szkennelés során a keretezett diákat szétszedjük, megtisztítjuk, a karcolásokat pedig a digitalizálás után el lehet távolítani.
Papírképeinket nehézkes közösen, csoportosan nézegetni.
Ha beszkenneljük, akár a monitor képernyőjén, akár kivetítőn, akár televízión keresztül élvezhetjük a régi családi, baráti emlékeket.
Régi szöveges dokumentumaink sok esetben nem túl ellenálló papírra íródtak. Ezeket beszkennelve kiváló minőségben meg lehet tartani olvashatóságukat, és a sérülékenységgel sem kell számolni.

Ahhoz tehát, hogy emlékeinket képviselő képek és videofelvételek megmaradjanak, sőt, javítsunk rajtuk, mindenképpen javasolt régi fényképeink, diáink, videokazettánk digitalizálása. A digitalizálásba fektetett pénz mindenképpen megtérül, hiszen emlékeink felbecsülhetetlenek.