Minőségi digitalizálás vagy jó ár? Nem kell választania, mindkettőt megkapja!
Tudjon meg többet: Miért érdemes ránk bízni a digitalizálást?

fényképek szkennelése

Fényképek

dia digitalizálás

Diaképek

 

negatív digitalizálás

Negatívok

iratok szkennelése

Iratok

szkennelése

Profi fotó-, negatív-, diaszkennelés már 65 Ft-tól, akár ingyenes háztól-házig szállítással. 

Elérhetőségek, megrendelés:
+36-70-384-9519
 

szem Személyesen:

1111 Budapest, Bartók Béla út 40. 1. em. 6A (7-es kapucsengő)

Ügyfélfogadás (előzetes bejelentkezés szükséges!):
hétköznap 17-19 óra között
+36-70-384-9519, 

post Postán, futárral:

Postai megrendeléshez kérjük, töltse ki, nyomtassa ki, és írja alá a megrendelőlapot, melyet innen tud letölteni:
Postai megrendelő

További információ a Kapcsolat menüpontban.

 

 

 

Fotó-, dia-, negatív szkenneléssel fényképei újra életre kelnek, pótolhatatlan emlékeit az utókornak is megőrizzük!

Családi fotóalbumok szkennelése otthoni módszerekkel rengeteg időt vesz igénybe, és a végeredmény sem mindig az elvárt minőséget hozza. Ezért érdemes a fotók digitalizálását szakértőkre bíznia.

Digitalizáló stúdiónkat az évek során folyamatosan fejlesztve, egyre profibb gépekkel szereltük fel, hogy minél jobb minőségben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Egyedülálló szolgáltatásként a piacon, háztól-házig szállítjuk a digitalizálandó fotókat, iratokat, és az elkészült anyagot, ezen kívül egyedi bejelentkezés útján egyéb időpontban is várjuk címünkön. Elérhetőségeinkről, bejelentkezésről bővebben itt tájékozódhat.

Szolgáltatásainkról bővebben az alábbi linkekre kattintva, vagy a felső menüsor segítségével tájékozódhat. 

digitalizalas_szolgaltatasok

fényképek szkennelése

diaszkennelés

negatívok digitalizálása

szöveges dokumentumok, iratok szkennelése, karakterfelismeréssel

digitalizált fotók retusálása

fénykép klip (slideshow) készítése

 

Diaképek szkennelése házilag rendkívül időigényes, és kétséges végkimenetelű feladat, ezért kisebb-nagyobb gyűjtemények digitalizálása otthon nem kifizetődő. Dia- és negatív fotók digitalizálását már 45 Ft-tól vállaljuk, gyűjtemények szkennelését pedig jelentős, akár 30%-os kedvezménnyel végezzük.

Papír alapú fotók digitalizálása szintén nem túl kifizetődő házilagos módszerekkel. Tapasztalatink szerint a manapság rendkívül elterjedt multifunkciós készülékek legfeljebb szöveges iratok szkennelésére alkalmasak, fényképek digitalizálására nem igazán, köszönhetően a sebességüknek, nehézkes, nem specializált szoftverüknek. A csak szkennelésre alkalmas olcsó készülékek a multifunkciósoknál jobb eredményt produkálnak, de itt is kompormisszumot kell kötni mind sebesség, mind minőség terén.

A szkennerek egyik közismert tulajdonsága a felbontása, melyet a digitalizálás során a dpi értékkel fejezünk ki. Az esetek nagy többségében az óriási, 4800, 6400, vagy ennél nagyobb felbontást nem használjuk ki, ezért azt mondhatjuk, hogy nem is ez a legfontosabb ismérve egy jó szkennernek. Kevesebbet beszélnek az optikai sűrűségről, amely annál nagyobb, minél profibb szkennerről beszélünk. Az optikai sűrűség felelős a színek dinamikájáért, a kontrasztért, és a digitalizált végeredmény élességéért. Az otthoni használatra szánt szkennerek ezen értéke alacsonyabb, ezért a végeredmény sem lesz az elvárásoknak megfelelő. Persze, csodát nem lehet tenni. Egy alapvetően homályos képből még a legdrágább, legprofibb szkennerrel sem lehet tűéles digitalizált képet varázsolni.

A szkennelés meglehetősen időigényes munka, és az sem feltétlenül igaz, hogy minél drágább egy szkenner, annál gyorsabban olvassa be a képeket. 

Ezért érdemes olyan szakértőkre bíznia fényképeit, akik csak ezzel foglalkoznak, minden munkaidejüket fotók digitalizálásával töltik. Ebben segítünk, tapasztalatunk és műszaki hátterünk biztosítja az ön számára a kíváló digitalizált végeredményt!

Pótolhatatlan emlékei nekünk is fontosak. Az évek során a gondosan tárolt fényképek is előbb-utóbb elérik életkoruk végét, ahonnan már nincs visszaút. Gyűrődnek, elszíneződnek, megkarcolódnak, elszakadnak, ujjlenyomatok maradnak rajtuk. Különösen fontos a dia- és negatív képek, tekercsek körültekintő megőrzése. De ezzel is legfeljebb valamivel meghosszabbíthatjuk a képek életkorát. Digitalizálási eljárással az öregedés megállítható, és egy pillanatképet kaphatunk az analóg formátumok aktuális állapotáról. Képjavítással akár az eredeti állapot is visszanyerhető. Stúdiónk évek óta foglalkozik fényképek digitalizálásával, folyamatosan arra törekedve, hogy magas minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket. Értjük ezalatt az egyedülálló fényképek gondos kezelését, szükség esetén egy-egy képet újraszkennelünk, hogy önnek csak a legjobban sikerült végeredményt adhassuk át. Az önök kényelme érdekében vezettük be háztól-házig szolgáltatásunkat is.

  • Legnagyobb körültekintéssel kezeljük az évtizedes fotókat, iratokat

  • Digitalizálás előtt minden anyagot megtisztítunk

  • Digitalizált képeit egy évig tároljuk, így akár később is újra oda tudjuk adni cd-n vagy más adathordozón, és csak az adathordozóért számítunk fel költséget!

Várjuk megrendelését:

+36-70-384-9519