Videokazetták, VHS kazetták digitalizálása, másolása pendrive-ra, felhő tárhelyre

A 30-40 éve rögzített videófelvételek veszélyben vannak!

Az idő előrehaladtával egyre inkább romlik a minőségük, ezért érdemes mielőbb digitalizálni a régi VHS-re, kamerakazettára mentett családi felvételeket. Sőt! A sufniba félretett régi videólejátszó is veszélyt jelent a szalagra: az egyre rosszabb állapotú, szennyezett mechanika begyűrheti, elszakíthatja a szalagot. A mostoha körülmények között tárolt szalagok penészesek lehetnek, összeragadhatnak, ezzel végleg menthetetlenné válnak. Jobb megelőzni a bajt, és minél előbb bedigitalizálni a kazettákat!

25 éve volt a szalagavató? Tévében szerepelt egy régi ismerős? Külföldön élő rokonoknak is elküldenéd a csak kazettán fellelhető felvételeket?

Még megannyi élethelyzet lehet, amelynél jól jöhet egy-két kazetta digitalizálása. Születés, ballagás, esküvő, nyaralás: főleg a 90-es években és a 2000-es évek elején volt nagy divatja a kameráknak, melyek megannyi típusú kazettára rögzítették a fontos pillanatokat. Legyen az VHS-C, vagy viszonylag modern miniDV, sokféle formátumot tudunk digitalizálni.

 

Miben tudunk segíteni, milyen kazettákat digitalizálunk?

A legtöbb elterjedt videokazetta formátumot digitalizáljuk: VHS, VHS-C, SVHS, SVHS-C, Video8, Hi8, miniDV, DVCam, HDV. Ha nem vagy benne biztos, hogy mi van a kazettán, akkor a VHS kazettákba akár üzletünkben kialakított videós sarkunkban is belenézhetsz, és eldöntheted, hogy kéred-e a felvételek digitalizálását.

 

Hogyan rendelheted meg?

Készítsd össze VHS kazettáidat vagy kamerakazettáidat. Az sem probléma, ha nem tudod pontosan, hogy mi van a kazettákon, kérheted csak a családi, illetve amatőr felvételek digitalizálását is. Így nem fogunk átmásolni a pendrive-ra egy random Szerencsekerék műsort vagy Forma-1 futamot :-) Ha összekészítetted, hozd el hozzánk: 1122 Budapest, Városmajor utca 23., vagy küldd el futárral, fix 2500 Ft-ért! A GLS futárt ide kattintva tudod megrendelni. 

 

Hogyan kapod meg a digitalizált felvételeket?

A digitalizált videókat mp4 formátumban adjuk át, akár általad hozott pendrive-ra vagy külső merevlemezre, de mi is tudunk adni pendrive-ot. Vagy feltöltjük felhő tárhelyünkre, és fizetés után e-mailben elküldjük az elkészült felvételek elérhetőségét. Ha szeretnéd, DVD-video formátumba is át tudjuk írni a videófelvételeket, ha asztali DVD lejátszón szeretnéd megnézni a videókat. Kérlek, vedd figyelembe, hogy egy lemezre legfeljebb kb 2 órányi felvétel fér további minőségromlás nélkül.

Videódigitalizálás, VHS digitalizálás áraink

Minimum megrendelési összeg: 2400 Ft


videokazetták digitalizálása (VHS, VHS-C, SVHS, SVHS-C, Hi8, Video8, miniDV, DVCAM, HDV)
2400 Ft/óra 
videófelvételek felskálázása fullHD felbontásra
100 Ft/perc
videófelvételek felskálázása 4k felbontásra
200 Ft/perc 
erősen szennyezett vagy penészes kazetták felára
1200 Ft/óra 

Ez is érdekelhet:


Dia- és negatív film szkennelés

Keskenyfilmek digitalizálása

Magnókazetták digitalizálása