Az alábbiakban a részünkre átadott digitalizálandó, ill. digitalizált anyagra vonatkozó szerzői jogokkal és az adatok tárolásával kapcsolatos nyilatkozat olvasható.

A vállalkozó és elérhetőségei:

Név: Joláthy Dániel e.v.

Székhely:  1111 Budapest, Bartók Béla út 40. 1/6A

Telephely: 1122 Budapest, Városmajor u. 23.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon:  +36-70-384-9519

Joláthy Dániel e.v. (vállalkozó) kötelezettséget vállal a Megrendelő által vállalkozó részére átadott forrásanyag, adat, dokumentum, illetve az elkészült anyagok, dokumentumok, a digitalizálás biztonságos, illetéktelen harmadik személyek számára nem hozzáférhető módon és helyen történő tárolására, mely kötelezettsége megszegése esetén okozott esetleges kár esetén Vállalkozót teljes kártérítési felelősség terheli.

A digitalizálásra leadott fotók, fényképek, iratok, video- és hangfelvételek, és azok alapján elkészített archiválás és a Vállalkozó által teljesített feladatok során létrejött bármely adat, dokumentum, mely a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogi védelem alatt álló szerzői műnek minősül, mely kizárólagos felhasználási jogának jogosultja a Megrendelő.

A digitalizálás elkészítésével, a digitalizálás tekintetében Vállalkozót semmilyen szellemi- és szerzői, vagy egyéb felhasználási jog nem illeti meg, Vállalkozó a digitalizálási feladat teljesítésével semmilyen szellemi- vagy szerzői jogot nem szerez a digitalizált anyagon vagy annak részén. Vállalkozó nem jogosult semmilyen módon felhasználni a fotókat, iratokat, video- és hangfelvételeket a digitalizálás, annak részét, vagy egészét, valamint a Vállalkozó által teljesített feladatok során készült adatot, dokumentumot Megrendelő írásbeli engedélye nélkül.