futarAmennyiben nem tudsz személyesen eljönni üzletünkbe, lehetőséged van futárt rendelni a digitalizálandó anyagok oda-vissza szállításához. A szállítás díja egész Magyarország területéről 2500 Ft/alkalom, a szállítást a GLS végzi. A szállítás díját utólag, a digitalizálás díjával együtt kell kifizetni. Szkennelés, digitalizálás díjainkról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Kérjük, hogy a digitalizálandó anyagokat előre csomagold be dobozba vagy bélelt borítékba, zárd le, és úgy add át a futárnak. A lezárt csomag méreteit előre meg kell adni, ezt az űrlapon fel kell tüntetni a megfelelő rovatokban! A digitalizálás egyéb részleteivel kapcsolatban a megadott telefonszámon fogunk jelentkezni (pl. hogy egyeztessük, milyen felbontásban szkenneljük a fotókat), amint megkapjuk a csomagot.

Futár szolgáltatásunk megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Feladó adatai:

Kérjük, adja meg a nevét!

Kérjük, adja meg az e-mail címét!

Kérjük, adja meg a telefonszámát!

Csomag tulajdonságai:

Adja meg a csomag hosszúságát!

Adja meg a csomag szélességét!

Adja meg a csomag magasságát!

Kérjük, néhány szóban írja le a csomag tartalmát!

Kérjük, néhány szóban írd le a csomag tartalmát (pl. "5 tekercs negatív" vagy "8 db videokazetta"), és az esetleges egyéb tudnivalókat, kéréseket a küldött anyaggal kapcsolatban.

Csomagfelvétel helye:

Kötelező mező

Kötelező mező

Kötelező mező


Kötelező mező

Válaszd ki a csomagfelvétel kívánt napját! Kérjük, vedd figyelembe, hogy a futár szolgáltatás csak hétköznap vehető igénybe, és legalább két nappal a kívánt szállítás napja előtt meg kell rendelni a szolgáltatást. A csomagfelvétel időpontjáról a GLS fog tájékoztatást küldeni e-mailben, ill. az előre felajánlott időpont esetleges módosítását is velük kell egyeztetni.

Invalid Input

El kell fogadnia az adatkezelési tájékoztatót

Invalid Input